Permanente Haarreductie / IPL

  •  

     

NOOIT MEER HARSEN, SCHEREN OF EPILEREN!

Harsen, epileren en scheren, voor veel vrouwen en mannen een continue terugkerende handeling. Het is lastig en het kost veel tijd. Waarom zou u, als nu op een snelle, veilige en betrouwbare manier voorgoed van die lastige haren af kan zijn. In een klein aantal korte behandelingen is het haar voorgoed verdwenen.

De behandelingen zijn maar van korte duur (Bekijk onderstaande fimpje). Een bovenlip of kin duurt enkele minuten. Voor uw oksels is niet meer dan 10 minuten nodig. De behandeling van een hele rug neemt niet meer dan een half uur in beslag. Gemiddeld heeft u 8 tot 12 behandelingen nodig om al het haar nagenoeg te laten verdwijnen.

Gezichtsontharing wordt vergoed door de zorgverzekeraar!

Er zijn individuele verschillen. Er zijn genoeg personen die na 4 behandelingen al geheel haarvrij zijn. Tussen elke behandeling ligt een periode van 6 tot 10 weken. U heeft het beste resultaat als u 2 dagen vooraf het haar afscheert. U mag tijdens de kuur niet epileren of harsen. Scheren of ontharingscreme is wel toegestaan. Na een kleine aantal korte behandelingen heeft u al resultaat.

Het meeste effectieve en allernieuwste ontharingsapparaat van Nederland!

Al na één behandeling ziet u het resultaat. Voor blonde haren adviseren wij onze behandeling permanente haarreductie met serum systeem