Hier vindt u meer informatie over de behandelingen en producten in onze beautysalon:

 • Permanente Make-up & Wenkbrauwstyling:
  Met permanente make-up, dag en nacht verzorgd, jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Styling van ogen, lippen en wenkbrauwen door middel van permanente make-up met anti-age effect... Lees meer »
   
 • Huidproblemen
  Bijvoorbeeld: Huidallergieën, Acne, Pigmentatie, Littekens. Zie ook artikel over huidallergieën en allergische reacties.
   
 • Schoonheidsbehandelingen
  Een goed verzorgd uiterlijk straalt gezondheid en vitaliteit uit. Je zit beter in je vel en dat geeft zelfvertrouwen. Het is een persoonlijk visitekaartje in de communicatie met andere mensen. Verzorging van de huid hoort er gewoon bij... Lees meer »
   
 • Microdermabrasie
  Een intensieve Megapeel behandeling voor de huid. Microdermabrasie is het afslijpen van de huid met aluminium kristallen onder vacuüm. De behandeling maakt de huid glad, zacht en jeugdig... Lees meer »
   
 • Permanente Haarreductie / IPL
  Wanneer er geen sprake is van overgevoeligheid voor harsen, kan iedereen behandeld worden. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met huidtype, haarkleur of haardikte! Lees meer »
   
 • Apparatief verwijderen van o.a. steelwratjes, couperouse, pigmentvlekken
  Een uniek nieuw apparaat in onze studio om de huid te behandelen. Couperose bijvoorbeeld kan erg storend zijn en grote delen van het gezicht bedekken, o.a de neus, wangen en kin... Lees meer »
   
 • Huidverjonging d.m.v. Injectables
  Er zijn diverse medische behandelingen om uw huid weer gladder en jonger te krijgen. Rimpels kunnen opgevuld worden en contouren van het gezicht kunnen verbeterd worden op afspraak in onze studio... Lees meer »
   
 • Fractional Needling Techniek
  Antiage behandeling; door inbrengen met een 7-punts naald met hyaluronzuur in de huid verdwijnen de rimpeltjes. Geschikt voor alle fijne lijnen rond de mond, wangen, decolleté, littekens en striae. Hieronder voor en na behandelingsvoorbeelden: