Dr. Obagi Medical Producten

 

Obagi, gevonden door Dr. Zein Obagi (Los Angeles, VSA) is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. Voor verschillende typen huidaandoeningen heeft Obagi Medical Products, Inc. specifieke behandelingen ontwikkeld, die reeds door meer dan een miljoen Amerikanen succesvol werden toegepast.

De filosofie van Dr. Obagi is: “een gezonde huid ziet er van nature mooi uit en heeft geen beschadigingen of oneffenheden”. Vanuit deze gedachte heeft Dr. Obagi een medicinaal huidtransformatiesysteem ontwikkeld, dat de huid op cellulair niveau verbetert in zowel de epidermis als de dermis. In essentie is dit systeem in staat de juiste ingrediënten op de juiste plek in de huid te brengen.

Dr. Obagi heeft verschillende productlijnen ontwikkeld, waarbij de huid steeds geholpen wordt om zichzelf te verbeteren, door de juiste ondersteunende ingrediënten op de juiste laag in de huid te brengen. De producten van Obagi kunnen op advies van de arts gecombineerd worden, om zo een behandeling specifiek op maat van uw huid samen te stellen.  

In het assortiment...

 • Nu-Derm

  Nu-Derm

  Het Nu-Derm Systeem is een medisch systeem, ontwikkeld voor de behandeling van de ouder wordende huid...

  Meer Info »
 • Blue Peel Kit

  Blue Peel Kit

  De Obagi Blue Peel is een geavanceerde en zeer effectieve chemische peeling voor een mooie, jonge en gezond uitziende huid.

  Meer Info »