Make-Up Studio Producten

 

Make-up Studio biedt in meer dan 50 landen, zowel voor de veeleisende professional als de moderne vrouw, een zeer uitgebreid make-up assortiment kwaliteitsproducten in een oneindig kleurenpalet.

De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en niet op dieren getest.

In onze winkel verkopen wij diverse producten van Make-up Studio, waaronder foundation, oog- en lip producten. Enkele hiervan zijn:

 • Durable lipstick (PH 1215) is een serie in 12 kleuren, waterproof, smudgeproof en kissproof lip fluids inclusief comfortabel voelende gloss.Deze blijft langdurig zitten en is zonder parfum en hypoallergeen.
 • Eyebrowfix (PH0716)is een fixatie gel voor een mooie langdurige vorm van de wenkbrauw, de haartjes blijven door deze fixatie door weer en wind keurig op zijn plaats. Een echte aanrader als u lastige springende of wat langere haren in de wenkbrauw heeft.
 • Cream Foundation Profesional (PH0642) in een doosje met sponsje, wat ervoor zorgt dat het heel makkelijk en ook plaatselijk in het gezicht kan worden aangebracht. Deze foundation kan licht of heel dekkend worden aangebracht en komt super natuurlijk over. Natuurlijk hebben we ook de gangbare vloeibare foundations
 • Mascara Base (PH0617) heeft een verzorgend effect voor de wimpers en is een perfecte basis voor iedere mascara. Hier overheen kan voor een supervol effect een mascara worden aangebracht.
  

In het assortiment...

 • Foundations

  Een serie van 'micro-structuur' cream foundations in dezelfde kleuren als de vloeibare make-ups voor een dekkende en langdurige foundation.

  Meer Info ┬╗
 • Ogen / Wenkbrauwen

  Diversen, waaronder Eyebrowfix (voor) voor een mooie, lang- durige vorm van wenkbrauwen, en Mascara Base (achter) voor verzorgend effect voor de wimpers.

  Meer Info »
 • Lippen

  Een serie van waterproof, smudgeproof, kissproof Lip Fluids inclusief comfortabel aanvoelende gloss.

  Meer Info »