Celzouttherapie

Waarom celzouten zo belangrijk zijn!

De basis van het lichaam bestaat in essentie uit 12 celzouten, bevindingen na langdurig onderzoek door wetenschapper Dr.Schüssler.

Bij onvoldoende aanwezigheid hiervan ontstaan ziektes en disbalans (b.v.  slapeloosheid, darmproblemen en huidproblemen).

De opname van voeding, vitamines en mineralen is niet mogelijk als cellen niet of nauwelijks meer functioneren. Gevolg; het lichaam kan zich niet meer herstellen.

De Celzouten worden d.m.v. het mondslijmvlies rechtstreeks in de bloedbaan opgenomen en werken daardoor effectiever dan door het spijsverteringskanaal(vaak is deze al verstoord bij een ziek persoon) of disbalans.

Ver voordat ziektes ontstaan kunnen we zien dat er tekorten zijn door middel van meting en gezichtsdiagnose, waardoor er veel kan worden voorkomen en daardoor werkt het preventief.

Verschijnselen zoals; huidproblemen (o.a. rimpels, acne en pigmentvlekken), bloedarmoede, vermoeidheid (aanhoudend), slapeloosheid, burn-out, somber, snel geïrriteerd, rusteloosheid, malende gedachten, overweldigd, weinig zelfvertrouwen, overgang, hormonale disbalans, of gewoon niet lekker in je vel en niet weten waarom en overgewicht duiden op CELZOUTEN tekort.

Bij mensen met slikproblemen of baby’s zijn Celzouten huidgels
verkrijgbaar, omdat de huid een prima transportmiddel is.

Ik help je graag verder.
Bel voor een consult celzouttherapie telnr.: +31 06 5368 5516

Officieel opgeleid Celzouttherapeut Marlene Schellingerhout.

De authentieke Vita celzouten volgens klassiek recept zijn hier verkrijgbaar.

Vertel het verder...