Het verwijderen o.a. PIGMENTVLEKKEN, steelwratjes, couperose, talgklier(vetknobbels) en bindweefselknobbels

Naarmate we ouder worden ontstaan vaak allerlei onregelmatigheden op de huid die we het liefst niet hebben. Bijvoorbeeld fibromen(steelwratjes), die vaak in de hals voorkomen en op de oogleden, oksels etc., grotere wratten of bindweefselknobbels, pigmentvlekken(meestal van de zon), vetknobbels, opgehoopte talgklieren en andere onregelmatigheden die al jaren het gezicht of andere plekken ontsieren, verdwijnen binnen no-time door deze behandeling

Wij hebben uniek apparaat in onze studio om de huid te behandelen.
Couperose bijvoorbeeld kan erg storend zijn en grote delen van het gezicht bedekken. O.a. de neus, wangen en kin. Deze gesprongen adertjes worden veroorzaakt door kou/warmte verschillen en genetische aanleg.

Door middel van verschillende technieken op dit apparaat wordt de huid aangeraakt, waardoor o.a. gesprongen adertjes(couperose) en bloedblaasjes, littekenloos definitief verwijderd worden. In enkele seconden worden alle storende oneffenheden nagenoeg pijnloos verwijderd.

PIGMENTVLEKKEN (NA)BEHANDELING eventueel in combinatie met behandeling pigmentverwijdering.

BLEACHING CREAM is een verblekende emulsie voor gezicht en lichaam zonder chemische conserveringsmiddelen bij volledige houdbaarheid zonder parfum met een aangename geur. Bevat zeer waardevolle plantaardige en natuurlijke oliën, maar geen minerale oliën en geen dierlijke ingrediënten, die wij uit ethische (bio-industrie) en gezondheidsoverwegingen (evt. resten van medicatie en resistentieontwikkeling van bacteriën tegen antibiotica) niet kunnen verantwoorden. Ook vrij van chemische kleurstoffen. Verhindert de bruining van de huid door Uv-straling en verbleekt pigmentvlekken op langere termijn. Moet daarom ‘s morgens en ‘s avonds aangebracht worden. Het beste na een liposome product van Dr.Baumann.

Vertel het verder...
Geplaatst in Nieuws.