LavieSage Nutricosmetics

Wat zijn Nutricosmetics?

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

ANTI-AGING
Onze Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huid- en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is

SKIN HEALTH
Onze Skin Health lijn bestaat uit huid-verzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan gezond houden van de huid bij verschillende huidcondities en zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode of onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.

VITALITY
Onze Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden, etc.

 

 • Onze producten worden met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk is aangetoond.
  • Alle Laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.
  • Om onze CO2 voetafdruk te minimaliseren, worden al onze producten in Europa geproduceerd.
  • Laviesage streeft ernaar om uitsluitend van materialen gebruik te maken die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. We maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat in onze tassen en verpakkingen gebruik wordt, komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. We gebruiken geen pvc in onze verpakkingsmaterialen.
  • Laviesage participeert in de stichting Trees for All die ten doel heeft om wereldwijd bos te herstellen middels het aanplanten en beschermen van bomen. Er zijn door Trees for All al meer dan 4.500.000 bomen en struiken geplant.
  • Wij hanteren morele en ethische waarden ten aanzien van arbeid. Wij verwachten van onze leveranciers dat zij de werknemers met respect en waardigheid behandelen en geen dwang- of kinderarbeid toestaan.
Vertel het verder...