Fractional Needling Therapie

Fractional needling therapie verbetert littekens, vervaagt fijne rimpels en maakt de huid voller.
Dit optimaliseert de celfunctie in de aanmaak van collageen en elastine, de spankracht van de huid verbetert

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle therapie duurt ongeveer 30 minuten in totaal, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat:

  • tegen fijne rimpels
  • doffe vale huid
  • huidverslapping van gelaat, hals en decolleté
  • tegen (acné) littekens
  • tegen striae

De oplossing voor littekens
Met Fractional Needling therapie worden spectaculaire resultaten geboekt. Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Resultaat:

Vanaf de eerste behandeling is er al een verbetering van de huid zichtbaar. Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen om de 2 tot 4 weken nodig, afhankelijk van het aan te pakken probleem. Bij rimpels en verslapping is het van belang om de huid te blijven stimuleren om het resultaat te behouden. Een onderhoudsbehandeling is daarom aan te raden om de 3 tot 6 maanden.

Resultaat:
Vanaf de eerste behandeling is er al verbetering van de huid zichtbaar.  Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen om de 4 tot 6 weken nodig, afhankelijk van het aan te pakken probleem. Bij rimpels en verslapping is het van belang om de huid te blijven stimuleren om het resultaat vast te houden. Voor onderhoud volstaat één behandeling eens in de drie à 6 maanden. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar.

 

Vertel het verder...
Geplaatst in Nieuws.