Dr. Baumann – voor mannen die graag wat meer moeite willen doen

DR. BAUMANN Shaving Mousse

Een echt nieuw product, exclusief voor mannen die nat scheren. Een mild scheerschuim waardoor het scheermes gemakkelijk en vlot over de huid glijdt. De huid wordt beschermd tegen irritatie dankzij D-panthenol, natuurlijke vitamine E en rozemarijnolie. Op die manier wordt de huid al tijdens het scheren gekalmeerd en verzorgd.

DR. BAUMANN After Shave Lotion

Een verzorging voor mannen die een gezonde huid willen zonder al teveel gedoe. Jojoba- en macadamiaolie zorgen voor de voeding van de huid. Ureum, vitamine E en bisabolol (kamille) beschermen, verzachten en kalmeren de huid en zorgen voor een aangenaam huidgevoel, tot de volgende scheerbeurt.

Voor mannen die graag wat meer moeite willen doen voor een nog beter resultaat en waar vooral de verpakking ‘mannelijk’ is:

DR. BAUMANN Liposome for Men

Meervoudige liposomen en hyaluronzuur zorgen voor een maximale hydratatie van de huid. Panthenol, vitamine E en teunisbloemolie kalmeren de huid en bieden een diepgaande bescherming. Liposome for Men lijkt qua samenstelling heel erg op de ‘ Liposome Multi Active Light, Met een hogere concentratie liposomen (11,3%) een hoger vetgehalte (12,9%) en iets minder vitamine E.

DR. BAUMANN Cream for Men

Jojoba- en macadamiaolie zijn de basis voor deze aanvullende verzorging voor mannen. Ze zorgen voor een zacht en aangenaam huidgevoel en worden snel door de huid opgenomen zodat je niet het gevoel hebt echt iets gesmeerd te hebben. De samenstelling komt erg overeen met de Sensitive Oily/Normal Skin maar dan met extra macadamiaolie.

DR. BAUMANN Body Lotion for Men

Deze body lotion lijkt qua samenstelling erg op de klassieke bodylotion van Dr. Baumann. Voor de mannenlijn werd als basisolie echter gekozen voor macadamiaolie. Dit zorgt ervoor dat hij minder “compact” aanvoelt en iets makkelijker en sneller gaat intrekken dan onze klassieke body lotion. De klassieke body lotion is dan weer beter geschikt voor een droge huid.

Vertel het verder...
Geplaatst in Nieuws.